Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΗΣΑΠ: Βανδαλισμοί και εγκατάσταση τηλεματικής στον σταθμό ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

13 σχόλια

"Θύμα" από νεαρούς βάνδαλους έπεσε ο σταθμός ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ. Τα "ανήσυχα νιάτα" τα οποία θέλουν ένα γερό μπερτάκι ξύλο για να χαλαρώσουν και να γίνουν χρήσιμοι και άξιοι πολίτες, δεν τους αρκεί να γεμίζουν με τα απαίσια συνθήματα τους με σπρέϋ τα βαγόνια του ηλεκτρικού και να χαρακώνουν με σουγιάδες τα τζάμια του, έτσι αποφάσισαν να ξετυλίξουν το καλλιτεχνικό και συνθηματικό τους ταμπεραμέντο ΚΑΙ στους σταθμούς. Ασφαλώς, η εταιρεία φύλαξης των σταθμών, παρότι πληρώνεται αδρά από την ΗΣΑΠ, περιορίζεται μόνο στο να απομακρύνει τους επιβάτες από την κίτρινη γραμμή του δαπέδου και να μην επιτρέπει την φωτογράφιση των σταθμών, λες και είναι στρατόπεδα. Το να απομακρύνει τις πραγματικές και καλλιτεχνικές απειλές του ηλεκτρικού και τους "ενοχλητικούς" επιβάτες, δεν το γνωρίζει ότι βρίσκεται στα καθήκοντα της ή μάλλον δεν έχει την δύναμη να το κάνει...Έτσι, μάλλον σωστά και σοφά τα λόγια ενός επιβάτη που με ρώτησε γιατί αργεί να φύγει από τον σταθμό και εγώ του είπα πως αναβαθμίζουν τη γραμμή και αυτός μου απάντησε ειρωνικά: " Αυτόν τον ηλεκτρικό, πια, όλο τον αναβαθμίζουν από το 2004 και όλο υποβαθμισμένος είναι! Τέτοια δεξιοτεχνία...στην αδράνεια!"Το μόνο θετικό στον σταθμό, είναι η εγκατάσταση τηλεματικής...



13 σχόλια:

  • 30 Μαρτίου 2010 στις 12:36 μ.μ.
    τρενομανής :

    Αίσχος! Ως πότε αυτό το ΧΑΛΙ των γκράφιτι στον ΗΣΑΠ. Επιτέλους αυτοί που είναι ΑΝΑΞΙΟΙ να διαφυλάττουν την ασφάλεια της δημόσιας περιουσίας, ας καθίσουν στο σκαμνί. Δεν είναι δυνατόν, εν ονόματι μιας χούφτας ψήφων, να αμνηστεύονται ολα τα εγκλήματα. Αίσχος!

  • 30 Μαρτίου 2010 στις 2:44 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    Μα αυτά δεν είναι καν γκράφιτι...
    Είναι "tags", δηλαδή "υπογραφές" για να δείξουν απλά τα τσογλάνια ότι μπόρεσαν να κάνουν βανδαλισμό! Τα κανονικά γκράφιτι (που ελάχιστα υπάρχουν στην Ελλάδα) είναι ζωγραφιές σε τοίχους που συνήθως έχουν την συγκατάθεση των ιδιοκτητών (όπως στο αμαξοστάσιο των ΗΛΠΑΠ στην Πειραιώς)!
    Αυτό που βλέπουμε παντού στην Αθήνα και στον σταθμό του Αγ. Ελευθερίου είναι tags απλά για να δείξουν τα τσογλάνια ότι αψηφούν τους νόμους και κάνουν βανδαλισμούς! Περιττό να αναφέρω ότι τα tags είναι η υπογραφή του δημιουργού τους και άρα αυτός μπορεί εύκολα να ταυτοποιηθεί... Αλλά θέληση δεν υπάρχει...

  • 30 Μαρτίου 2010 στις 5:11 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    πολύ σωστός ο Ανώνυμος 30 Μαρτίου 2010 2:44 μ.μ.
    ούτε συνθήματα είναι ούτε γκράφιτι τα οποία τουλάχιστον είναι κάποια "ζωγραφιά" μια εικόνα ...
    απλές μουτζούρες με το nickname τους για να "αποδείξουν" ότι μπόρεσαν να μπουν και να κάνουν τη ζημιά

  • 30 Μαρτίου 2010 στις 8:28 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    "και να μην επιτρέπει την φωτογράφιση των σταθμών, λες και είναι στρατόπεδα" ;;;;;

    Κάθε φωτογράφιση μη φυσικών προσώπων (χωρίς τη θέλησή τους) σε κοινόχρηστο χώρο, χώρο που επιτρέπεται η είδοδος του κοινού και ευρίσκεται στη δημόσια θεα, απλώς δεν απαγορεύεται. Όποιος θέτει αυθαίρετη απαγόρευση ή εφαρμόζει αυθαίρετη απαγόρευση, διαπράτει ποινικό αδίκημα και προσβάλει την τιμή και την υπόληψη του φωτογράφου. Σε κάθε τέτοια περίπτωση να καλείτε την Αστυνομία και να υποβάλετε μήνυση και αγωγή για χρηματική αποζημίωση προσωπικά εναντίον του εφαρμόζοντος την απαγόρευση. Το αδίκημα είναι αυτόφωρο και να επιμείνετε σε αυτό. Συμβουλευτείτε το Συνήγορο του Πολίτη και στον ιστότοπό του δείτε πως αναγκάστηκε να "φάει" μια παρόμοια απαγόρευση ο ΟΣΕ.

  • 31 Μαρτίου 2010 στις 12:08 π.μ.
    Νώντας Κ :

    Μην μαλώνουμε τα "παιδάκια" με τις καλλιτεχνικές τάσεις και τους δημιουργήσουμε ψυχολογικά προβλήματα.
    Πλήρη ατιμωρησία δείχνουν οι παραπάνω εικόνες και έλλειψη στοιχειώδους κοινωνικής παιδείας του κάθε σχολιαρόπαιδου που παίρνει σπρέϋ και λερώνει το σύμπαν.

  • 21 Νοεμβρίου 2010 στις 10:43 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    Σημερα στις 6μιση περιπου ημουν στον ηλεκτρικο στα πετραλωνα πηγαινοντας προς κηφισια (τουλαχιστον προσπαθουσα με ολα αυτα τα εργα που γινονται). Λοιπον καποια στιγμη εμφανιζεται μια ομαδα "ατιθασων νιατων" με καλυμενα τα προσωπα κι αρχισαν να βαφουν ολο το βαγονι στο οποιο βρισκομουν. Δεν ξερω τι εκανε ο οδηγος, δεν ξερω τι εκακαν οι σεκιουρηταδες. Ειχαν κλεισει οι πορτες του τρενου αλλα το τρενο δεν ξεκινουσε. Ημασταν εγκλωβισμενοι σαν ποντικια και το μονο που καναμε ηταν να βλεπουμε τα ζωα να ζωγραφιζουν το τρενο. Φυσικα τα αερια αυτα περνουσαν μεσα στο βαγονι, χωρις να δινουν καμια σημασια αν μεσα στο τρενο υπηρχαν ατομα με αναπνεστικα προβληματα, εγκυοι, αλλεργικοι στις βαφες. Εχουν αποθρασυνθει τοσο πολυ ωστε να σταματανε τρενο για να το βαψουνε! Λοιπον δεν ξερω για σας αλλα εχω βαρεθει αυτη την ιστορια με τον ησαπ! Δε μας φτανει ολη αυτη η ταλαιπωρια με τα εργα που δειχνουν πως θα κρατησουν αιωνιως, δε μας φτανουν τα κλεφτρονια που εκμεταλλευονται το συνωστισμο που προκαλουν αυτα τα εργα, τωρα θα πρεπει να ανεχομαστε και τον καθε ηλιθιο που του ηρθε να σταματησει το τρενο!

  • 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 1:14 π.μ.
    Ανώνυμος :

    ma ti tha ginei me afta ta <> xalane tn omorfia ts ellados kai ton trenwn mas ma dn drepodai ligo ti tous taizoun spiti sidera kai skeftodai etsi ma eleos poia gamw tn koinwnia mou..

  • 14 Ιανουαρίου 2011 στις 5:06 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    το γραφφιτι ειναι τεχνη και μαγκια αυτων που το κανουν δεν μιλαω για ταγκσ αλλα για κομματια σε τοιχουσ βαγονια και οτιδιποτε αλλο...ασ σταματησει επιτελουσ αυτοσ ο ρατσισμος...και ασ μην κατηγορουμε ολοι την νεα γενια γιατι αυτη ειναι το μελλον ολων μασ...εξαλου ολοι γνωριζουμε πως εμεις ειμαστε υπευθυνοι που εχουμε φτασει σε αδιεξοδο...

  • 3 Ιουλίου 2011 στις 8:37 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ Η ΟΧΙ . Η ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ . ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑ @@ ΜΑΣ. ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ


    ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΝΤΑΦΟΝ, ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ? ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΟΙ.

  • 28 Απριλίου 2012 στις 7:24 π.μ.

    Έχω γνωρίσει προσώπικα τον Dail
    Καλά τι κωλόχρωμα επέλεξε το βούρλο?
    Θα του τα ψάλλω μία

  • 28 Απριλίου 2012 στις 8:56 π.μ.
    Ανώνυμος :

    hiphop.gr re munakia ta tags thelun arxidia poutanes kai ta exoume me to kilo....poutanezz to nou sas erxomaste

  • 28 Απριλίου 2012 στις 8:36 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    @ Δημήτρη και @ Ανώνυμε

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΝΑΓΕ !!!!!!

  • 9 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:26 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    Erxomaste HSAP etoimasthte trenatzides,sekioyritades ;)

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget