Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

ΟΣΕ: Ατύχημα εκτροχιασμού βαγονιού στη Λάππα Αχαϊας

0 σχόλια
Δευτέρα 08 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 14.20 στο χλμ. σημείο 34 μεταξύ Πάτρας -Βάρδα, στην περιοχή Λάππα, φορείο από το πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας 1352, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα - Καλαμάτα, εξήλθε της σιδηροδρομικής γραμμής, εξαιτίας δέντρου, το οποίο είχε καταπέσει στο σημείο, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην περιοχή. Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 65 επιβάτες, δίχως να υπάρξει τραυματισμός.

Κατόπιν της άμεσης κινητοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και μέχρι την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, τα δρομολόγια μεταξύ Πάτρας – Πύργου θα εκτελούνται με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία.


ΠΗΓΗ: ΤΡΑΙΝΟΣΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget