Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΜΕΛ: Απόπειρα ληστείας και... αυτοκτονίας!

2 σχόλια
Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου και ώρα 7:55μμ αλλοδαπός αποπειράθηκε να ληστέψει τον σταθμό ΑΜΕΛ/ΗΣΑΠ της Ομόνοιας.

Ασφαλώς, η ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρίσκεται στον σταθμό τόσο λόγω της κεντρικότητας του αλλά και της γύρω περιοχής που τους δίνει τη δυνατότητα να επεμβαίνουν άμεσα, ακύρωσε την ληστεία.

Ο ληστής, κυριευμένος από τρόμο, δεν προσπάθησε να διαφύγει από τις εξόδους του σταθμού αλλά από... τη γραμμή 2!

Τρέχωντας κατέβηκε στην αποβάθρα της κόκκινης γραμμής, πήδηξε μέσα και χάθηκε στη σήραγγα!

Η κυκλοφορία των συρμών ακινητοποιήθηκε για να μην προκληθεί δυστύχημα αλλά και για να ξεκινήσει τις έρευνες της η αστυνομία.

Ο ληστής βρέθηκε να κρύβεται σε αεραγωγό της σήραγγας και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

ΣΧΟΛΙΟ: Και μόνο το γεγονός ότι κάποιος σκέφτηκε (;) ότι θα μπορέσει να ληστέψει τον κεντρικότερο σταθμό του μετρό;;;...

2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget