Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

ΟΑΣΑ: Ληστές πυροβόλησαν τον φύλακα του κτιρίου του ΟΑΣΑ!

0 σχόλια
Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι Πέμπτη 4.11.2010 και ώρα 10:35, ο φύλακας του κτιρίου του ΟΑΣΑ κος Γεώργιος Ξένος, πυροβολήθηκε στο πόδι, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής του με ληστη, ο οποίος είχε μόλις ληστέψει την Δ.Ο.Υ Κατοίκων Εξωτερικού που βρίσκεται στην οδό Μετσόβου 4, στα Εξάρχεια.

Ο κος Ξένος πυροβολήθηκε εξ’ επαφής στο πόδι και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, συνοδευόμενος από την ιατρό εργασίας του ΟΑΣΑ, βρίσκεται εκτός κινδύνου και η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Υποβάλλεται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να αξιολογήσουν οι γιατροί την κατάσταση και να προβούν στις ενδεδειγμένες ενέργειες.

Επίσης, η Διοίκηση του ΟΑΣΑ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την οικογένεια του τραυματισθέντος υπαλλήλου και με την ιατρό εργασίας του ΟΑΣΑ, προκειμένου να του παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια.

ΠΗΓΗ: ΟΑΣΑ

ΣΧΟΛΙΟ: Η βαριά εγκληματικότητα είναι πλέον καθημερινότητα για το κέντρο της πρωτεύουσας. Αναρωτιόμαστε σε ποιό σημείο πρέπει να φτάσουμε για να αρθεί η πολιτική αδιαφορία...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget