Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: Απενεργοποιημένοι ανελκυστήρες και κυλιόμενες ένεκα λήξης συμβάσεως συντήρησης

0 σχόλια
Εδώ και μερικές μέρες οι επιβάτες του προαστιακού έχουν παρατηρήσει ότι τόσο οι κυλιόμενες κλίμακες όσο και οι ανελκυστήρες σε όλο το δίκτυο είναι απενεργοποιημένες.

Σε επερώτηση επιβάτη για αυτή την κατάσταση και συγκεκριμένα στον σταθμό της Μαγούλας, η απάντηση που έλαβε ήταν όντως σοκαριστική.

Η σύμβαση συντήρησης έληξε και ο ανάδοχος ΣΦΡΑΓΙΣΕ ανεκλυστήρες και κυλιόμενες μέχρι να ανανεωθεί η σύμβαση!!!


ΠΗΓΗ: Proastiakos Net

ΣΧΟΛΙΟ: Και αναρωτιόμαστε... Με ποιό δικαίωμα πρώην ανάδοχος εταιρεία, νομικό πρόσωπο με το οποιό μετά το πέρας της συμβάσεως κανένα δικαίωμα δεν φέρει επί του εξοπλισμού, τον σφραγίζει (προφανώς εκβιαστικά), λες και είναι ιδιοκτησία του;;;;!!!! Άλλη μια απόδειξη ότι σε αυτή την χώρα, οι νόμοι υπάρχουν ΜΟΝΟ για να παραβιάζονται! Ο καθένας (φυσικό και νομικό πρόσωπο) κάνει ό,τι θέλει, όποτε το θέλει και χωρίς να τον εμποδίζει κανείς! Μια νέα πατέντα πολιτεύματος σε πειραματικό στάδιο στη χώρα μας... Ονομάζεται "Ελεύθερη Δημοκρατία"... Αν και είναι πιο γνωστή με τα ονόματα "ανομία", "ατιμωρησία" αλλά και "αναρχία"...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget