Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010

ΟΣΕ: ΠΑΤΡΑ: ΣΟΚ! Καταυλισμοί λαθρομεταναστών και στέκια ναρκωτικών τα αμαξοστάσια του ΟΣΕ!

0 σχόλια
Ασυδοσία, εγκατάλειψη και απουσία της συντεταγμένης πολιτείας, βιώνουν στην Πάτρα οι εργαζόμενοι στα αμαξοστάσια του ΟΣΕ και οι κάτοικοι γύρω από αυτά. Κάθε βράδυ, οι παράνομα διαμένοντες στη χώρα αλλοδαποί που προσπαθούν να περάσουν μέσω των εμπορευματικών μεταφορών προς Ιταλία από το λιμάνι της Πάτρας στην υπόλοιπη Ευρώπη (λες και δεν υπάρχει η συνθήκη του Δουβλίνου 2 που εγγυάται την επιστροφή τους πίσω στην πρώτη χώρα της Ευρώπης που εισήλθαν παράνομα=Ελλάδα) παραβιάζουν τα βαγόνια που σταματούν τα δρομολόγια, μπαίνουν στο εσωτερικό τους για να κοιμηθούν, να κάνουν χρήση ναρκωτικών και να ικανοποιήσουν τις σωματικές τους ανάγκες.

Οι εικόνες που καταγραφεί η δημοσιογραφική κάμερα από το εσωτερικό των συρμών είναι άθλιες, ενώ σε απόσταση αναπνοής μέρα μεσημέρι, τοξικομανείς κάνουν χρήση ναρκωτικών που σύμφωνα με πληροφορίες, τα προμηθεύτηκαν από κρύπτες που βρισκονται σε παροπλισμένα βαγόνια του ΟΣΕ.

Η κατάσταση χαρακτηρίζεται τόσο από τους κατοίκους, όσο και από τους υπαλλήλους των αμαξοστασίων, ανεξέλεγκτη και άκρως επικίνδυνη, καθώς δεν είναι λίγα τα επεισόδια επίθεσης εναντίων των φυλάκων και υπαλλήλων του οργανισμού.

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού super b με τον Γιώργο Παπαδημητρακοπουλο.

ΠΗΓΗ: The Best News

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget