Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ατύχημα και δυστύχημα σε Παρανέστι και Καρδίτσα αντίστοιχα

0 σχόλια
Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 12:40 στο χλμ σημείο 247 + 200, λίγο έξω από το Σ. Σταθμό Παρανέστι στην Ξάνθη, λεωφορείο του ΚΤΕΛ παραβίασε τα ηχοφωτεινά σήματα της Α.Σ.Ι.Δ. (Αυτόματο Σύστημα Ισόπεδης Διάβασης), με συνέπεια τη σύγκρουσή του με τη διερχόμενη Εμπορική αμαξοστοιχία 23672, η οποία εκείνη τη στιγμή εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Ξάνθη.

Από το συμβάν αναφέρθηκε ένας τραυματισμός νεαρής γυναίκας, η οποία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει τη βαθιά λύπη της για το συμβάν, ενώ για ακόμη μία φορά συνιστά την προσοχή σε πεζούς και οδηγούς εποχούμενων, οι οποίοι επιχειρούν να διασχίσουν τη σιδηροδρομική γραμμή, καθώς οποιαδήποτε προσπάθεια παραβίασης των κανόνων του δικτύου θέτει σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, αλλά και την ασφάλεια της κυκλοφορίας των τρένων.

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 8:10 π.μ., στο χλμ σημείο 32 + 323, λίγο έξω από το Σ. Σταθμό Καρδίτσας οδηγός Ι.Χ. παραβίασε τα ηχοφωτεινά σήματα της Α.Σ.Ι.Δ. (Αυτόματο Σύστημα Ισόπεδης Διάβασης), με συνέπεια τη σύγκρουσή του με τη διερχόμενη αμαξοστοιχία 592, η οποία εκείνη τη στιγμή εκτελούσε το δρομολόγιο Καλαμπάκα - Παλαιοφάρσαλος.

Από το συμβάν αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του Ι.Χ.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει τη βαθιά λύπη της για το συμβάν καθώς και τα συλλυπητήριά της στους συγγενείς και τα οικεία πρόσωπα του θανόντα, ενώ για πολλοστή φορά, διαπιστώνοντας κατ' επανάληψη άγνοια και αδιαφορία από την πλευρά των πεζών και των οδηγών εποχούμενων, τους συνιστά την προσοχή σε οποιαδήποτε προσπάθειά τους να διασχίσουν τη σιδηροδρομική γραμμή, καθώς η παραβίαση των κανόνων του δικτύου θέτει σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, αλλά και την ασφάλεια της κυκλοφορίας των τρένων.


ΠΗΓΗ: ΤΡΑΙΝΟΣΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget