Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΑΣΥ: Στα χνάρια της πρώην ΤΡΑΜ, ετοιμάζει διαφημίσεις με οθόνες εντός των οχημάτων

1 σχόλια
Σε μια προσπάθεια αύξησης των εσόδων της, η ΟΣΥ ετοιμάζει να εγκαταστήσει οθόνες εντός τον οχημάτων, από τις οποίες θα προβάλλονται διαφημίσεις, στα πρότυπα της πρώην ΤΡΑΜ. Θα ήταν εξαιρετικό να υπάρχει και μια ενημέρωση για την επόμενη στάση και την ώρα, όπως και στα τρόλεϊ.


Ωστόσο, αμφίβολο είναι αν οι δαπάνες για την εγκατάσταση του εξοπλισμού θα αποσβεσθούν ικανοποιητικά από τα αμφίβολα έσοδα των διαφημίσεων και κυρίως, αν οι οθόνες θα συντηρούνται, γιατί σίγουρα τα 3/4 του στόλου των τρόλεϊ δεν συντηρούν την προϋπάρχουσα οθόνη (αναγγελίας επόμενης στάσης)...

Πληροφορηθήκαμε το γεγονός από το etheldrivers.blogspot.com

1 σχόλια:

  • 27 Ιανουαρίου 2012 - 1:13 π.μ.
    Ανώνυμος :

    Χρήματα για τέτοιες χαζομάρες έχουν, οι οποίες θα είναι και ενοχλητικές για τον επιβάτη, να βάλουν χάρτες των διαδρομών (διαγράμματα) εντός των οχημάτων, τηλεματική και να φτιάξουν τις στάσεις με σωστά-κατάλληλα στέγαστρα και ανακοινώσεις (όπως Λονδίνο, Παρίσι) δεν έχουν να δώσουν...

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget