Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

ΓΑΙΑΟΣΕ: Ο σταθμός ΚΟΡΙΝΘΟΣ της μετρικής γραμμής παραχωρήθηκε στον δήμο προς αξιοποίηση

0 σχόλια
Με σκοπό την αξιοποίηση και αναβάθμιση της περιοχής, η ΓΑΙΑ ΟΣΕ παραχώρησε στον Δήμο Κορινθίων μία έκταση περίπου 25 στρεμμάτων, τα οποία περιβάλλουν τον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.


Ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός τόνισε ότι: «η Κόρινθος θα γυρίσει σελίδα, αξιοποιώντας έναν κεντρικό και σημαντικό χώρο στο κέντρο της πόλης, που βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση».

«Πρόκειται για μια υποβαθμισμένη περιοχή, η οποία σε πρώτη φάση θα διαμορφωθεί κατάλληλα για να γίνει προσβάσιμος ο χώρος στους πολίτες. Θα απομακρυνθούν τα πολλά βαγόνια, τα οποία αποτελούν εστία μόλυνσης καθώς και χώρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, και θα παραμείνουν αυτά που έχουν ιστορική αξία. Ο μαντρότοιχος που περικλείει τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό θα κατεδαφιστεί για να αναδείξει σε πόλο έλξης των Κορινθίων τον ενιαίο αναβαθμισμένο χώρο του σταθμού» πρόσθεσε ο κ. Πνευματικός.


ΠΗΓΗ: zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget