Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Μερικός εκτροχιασμός προαστιακού στις Αχαρνές - Με λεωφορεία η κίνηση στο τμήμα ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΣΚΑ

Ανακοινώνεται ότι στις 9.40 π.μ της 21ης/1/2012 υπήρξε μερική εκτροχίαση της αμαξ. 4407 με κατεύθυνση από Κιάτο προς Αεροδρόμιο, σε αλλαγή του συμπλέγματος ΣΚΑ (Σιδηροδρομικό Κέντρο Αθηνών).

Κατά το συμβάν δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Με την άμεση και συντονισμένη επέμβαση των Υπηρεσιών του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ολοκληρώθηκε η μεταφορά των επιβατών από το σημείο του ατυχήματος προς τον τελικό τους προορισμό εντός μισής ώρας περίπου.

Υπήρξαν μικρής κλίμακας υλικές ζημιές οι οποίες εκτιμάται ότι θα αποκατασταθούν εντός της ημέρας.

Η κυκλοφορία των συρμών μεταξύ των σταθμών ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ και ΣΚΑ - ΚΙΑΤΟ διεξάγεται κανονικά ενώ στο τμήμα ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΣΚΑ η μεταφορά των επιβατών γίνεται με λεωφορεία.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από αρμόδια Επιτροπή εμπειρογνωμόνων του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget