Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ένα νέο ιστολόγιο για τα ΜΜΜ ανοίγει!

0 σχόλια
Τις πρώτες του αναρτήσεις έκανε το ιστολόγιο ΤΡΑΙΝΟ - SOS που δημιουργήθηκε με θέμα τον διωγμό του σιδηροδρόμου στην Ελλάδα, διωγμό οχι μόνο με τις πρόσφατες καταργήσεις γραμμών από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αυτές ήταν μόνο το αποτέλεσμα ένος διαβολικού σχεδίου για τον πλήρη μαρασμό του σιδηροδρόμου που βαδίζει με επιτυχία στα τελευταία του στάδια.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο καλύτερη θα ήταν η ζωή μας και η ατμόσφαιρα μας αν η Ελλάδα είχε ένα πυκνό σιδηροδρομικό δίκτυο; Πόσες ζωές θα είχαν σωθεί από τα οδικά δυστυχήματα; Και τι είδους παιδεία και συμπεριφορά θα υπήρχε απέναντι στο περιβάλλον και στις μεταφορές; Γιατί η σταθερή τροχιά ΔΕΝ μεταφέρει ανθρώπους, ούτε τους ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ απλώς... Τους ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ. Σε πολίτες που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον στο οποίο ζουν, για την ποιότητα της ζωής τους και τις επιπτώσεις των μεταφορικών τους επιλογών σε αυτούς και στην επόμενες γενιές.
..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget