Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΗΣΑΠ & ΑΜΕΛ: Αλλαγή παλαιών εισιτηρίων

6 σχόλια
Εκτός από τα γραφεία του ΟΑΣΑ (Μετσόβου 25, ώρες 8:00 με 13:30) από Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011 και το δίκτυο της ΑΜΕΛ και της ΗΣΑΠ θα συμβάλλει στην ενέργεια αλλαγής των παλαιών εισιτηρίων. Έτσι, θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 6:30 με 20:30 στους κάτωθι σταθμούς εκδοτήρια για την ανταλλαγή παλαιών εισιτηρίων με νέα:

ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΣΤΑΘΜΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

6 σχόλια:

  • 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:25 μ.μ.
    ΛΑΜΠΗΣ :

    Σήμερα έτυχε να περνάω απο το Συνταγμα κατα τις 1100 και η ουρα στα εκδοτήρια για την ανταλλαγή των παλιών εισιτηρίων ήταν περίπου όσο ενα 18μετρο λεωφορείο της ΕΘΕΛ....Ενας σεκιουριτάς μου είπε οτι καλύτερα να παω μια άλλη μερα αν θέλω να εξυπηρετηθώ...Ειλικρινά εκπλήσσομαι με την εξυπνάδα των υπευθύνων να έχουν για ολόκληρο το λεκανοπέδιο μόνο 3 σημεία για την ανταλλαγή των εισιτηρίων και μάλιστα μόνο 0800-1330...ΖΩΑ
    Ευτυχώς ξύπνησαν και στον ΗΣΑΠ...καλλιο αργά παρά ποτέ!

  • 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:55 μ.μ.

    Πιο απλο θα ήταν να ισχυουν τα παλιά εισητήρια για δυο τρεις μήνες. Ουτε ανταλλαγές ουτε τίποτα.

  • 17 Φεβρουαρίου 2011 στις 8:05 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    Ένας ασυνηδητος υπάλληλος της ΗΑΣΑΠ έλεγε προχθές στον κόσμο στην ΑΤΤΙΚΗ ότι τα εισητήρια αλλ'αζονται μόνο στο Σύνταγμα από Τετάρτη.Συμφωνώ κι εγώ πως έπρεπε να ισχύοθν τα παλιά εισιτήρια για δυο μήνες αλλά οι αλήτες ανευθυνουπέφθηνοι σκοτίστηκαν για την ταλαιπωρία του κόσμου!!!

  • 22 Φεβρουαρίου 2011 στις 8:42 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    ξεχνάτε βέβαια ότι αλλαγή γίνεται μόνο με 1,4ο € . Κάποιος που δεν θέλει αυτά αλλά των 1,20 € τι κάνει ??? Θ α μου απαντήσει κανείς????

  • 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 7:00 μ.μ.

    Τα ενιαία εισιτήρια αλλάζονται με ενιαία εισιτήρια.

    Το εισιτήριο των 1,2 ευρώ δεν είναι ενιαίο.

    Προσωπικά θα προτιμούσα να διαλέγει ο επιβάτης με τι θα τ' ανταλλάξει (απλό ή ενιαίο), αλλά η δικιολογία τους είναι η προαναφερόμενη.

  • 2 Μαρτίου 2011 στις 10:17 π.μ.
    Ανώνυμος :

    Χτες στο σταθμό του Πειραιά μου είπανε ότι τα εισιτήρια αλλάζουν μόνο στο Σύνταγμα και το Πανεπιστήμιο, έλεος!

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget