Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΑΜΕΛ & ΗΣΑΠ & ΤΡΑΜ: Καταστροφές σε δεκάδες μηχανήματα επικύρωσης!

1 σχόλια
Σε καταστροφές ακόμη και ξήλωμα των μηχανημάτων για την ακύρωση των εισιτηρίων σε σταθμούς του δικτύου των μέσων σταθερής τροχιάς στην Αθήνα προχώρησαν το Σάββατο ακτιβιστές που αντιτίθενται στην αύξηση των εισιτηρίων.


Με συντονισμένη επιχείρηση οι ακτιβιστές εισέβαλαν σε πολλούς σταθμούς του Μετρό, του ΗΣΑΠ, του Τραμ, και κατέστρεψαν ακυρωτικά μηχανήματα βάζοντας τους κόλλα.

Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, όπως καταγγέλθηκε, ξήλωσαν ολόκληρα τα μηχανήματα και τράπηκαν σε φυγή πριν προλάβουν οι ιδιωτικοί φύλακες των σταθμών να αντιδράσουν.

ΠΗΓΗ: Τα Νεα Online

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Αυτό απλά θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τους έλληνες φορολογούμενους να πληρώσουν τις επισκευές των ακυρωτικών μηχανημάτων. Με τέτοιες ενέργειες, δεν πρόκειται να ακυρωθούν οι όντως αδικαιολόγητες και ληστρικές αυξήσεις... Απλά, βρέθηκαν οι γνωστοί-άγνωστοι βάνδαλοι που ηδονίζονται στο να καταστρέφουν περιουσίες και εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση...

Σύμφωνα με το NEWS247, το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (το οποίο απλά ζητά την επιστροφή των εισιτηρίων στις παλαιές τιμές με την διεξαγωγή αυστηρών ελέγχων) είναι το υπαίτιο για αυτή την κίνηση.

Έτσι, αναγκαζόμαστε να ανακαλέσουμε την δημοσίευση μας που αναφερόμασταν σε αυτό ως μια "αθώα" ακτιβιστική αντίδραση, μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

1 σχόλια:

  • 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 3:15 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    Και ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα. Ο κάτποικος των Ιωαννίνων ή αλλων περιοχών? Αρκετά με τους ψευτοεπαναστάτες...

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget