Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ: Πρόοδος επεκτάσεων Αυγούστου 2010

0 σχόλια
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΛΙΜΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ

  • Σε εξέλιξη βρίσκεται η κυκλοφοριακή αποκατάσταση της Λεωφ. Βουλιαγμένης στο ύψος του φρέατος Αγίου Βασιλείου.
  • Ολοκληρώθηκαν τα έργα πολιτικού μηχανικού στη συνδετήρια σήραγγα της Ανατολικής Εισόδου με το Σταθμό Άλιμο.

ΧΑΪΔΑΡΙ


  • Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι αρχιτεκτονικές εργασίες στη συνδετήρια σήραγγα που ενώνει τη βόρεια πρόσβαση του σταθμού με το επίπεδο διακίνησης κοινού.
  • Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή θεμελίωσης, περιμετρικών τοιχίων και υποστηλωμάτων στο χώρο στάθμευσης Ι.Χ. οχημάτων.
  • Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αρχιτεκτονικές εργασίες και η εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στο αμαξοστάσιο ΕΛΑΙΩΝΑ.


ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ  • Συνεχίζεται η εγκατάσταση καλωδιώσεων συστημάτων φωτισμού, τηλεπικοινωνιών, μεγαφώνων και καμερών στους δύο σταθμούς καθώς και οι εργασίες κατασκευής των αλλαγών γραμμής.
  • Συνεχίζεται η αποκατάσταση της πλατείας Δημοκρατίας και των γύρω οδών.
  • Ξεκίνησε η τοποθέτηση των πυράντοχων υαλοστασίων στους χώρους κοινού του σταθμού Ανθούπολη.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


  • Ολοκληρώθηκαν οι αρχιτεκτονικές εργασίες στον Σταθμό ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η εγκατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.
  • Σε στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκεται η αποκατάσταση του εργοταξίου και η ανάπλαση του χώρου.
ΠΗΓΗ: Αττικό Μετρό Α.Ε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget