Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: Ανησυχία για τις καθυστερήσεις ολοκλήρωσης του μετρό

0 σχόλια

Συνάντηση με τον υπουργό υποδομών, μεταφορών & δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα ζητούν επειγόντως οι δήμαρχοι Ελληνικού, Χρ. Κορτζίδης, Αλίμου, Θ. Ορφανός και Αργυρούπολης, Δ. Ευσταθιάδης προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία των έργων του Μετρό που κατασκευάζεται στην περιοχή.

Οι δήμαρχοι στην επιστολή τους εκφράζουν την ανησυχία τους για την καθυστέρηση στη λειτουργία της νέας γραμμής του Μετρό λόγω των συνεχών παρατάσεων αλλά και για την επίλυση θεμάτων, όπως η τελική διαμόρφωση των σταθμών, οι χώροι στάθμευσης, οι χώροι μετεπιβίβασης και αλλαγών στις γραμμές του ΟΑΣΑ, η λήψη μέτρων προστασίας γύρω από τους σταθμούς, που έχουν θέσει σε παλιότερες συναντήσεις με αρμοδίους του Μετρό, χωρίς ωστόσο να έχουν πάρει ακόμη σαφείς δεσμεύσεις.


ΠΗΓΗ: Δήμος Ελληνικού


--------------------------------------------------------------------------


ΣΧΟΛΙΟ: Πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές, βλέπεις...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget