Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΡΑΜ: Εκδηλώσεις Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακινήσεων & Πιλοτικό πρόγραμμα "Τραμ-Ποδήλατο, Παράλληλες διαδρομές"

0 σχόλια

«Τραμ και Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης»


Η ΤΡΑΜ Α.Ε. συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης που διοργανώνονται από συγκοινωνιακούς φορείς και οργανώσεις με κεντρικό σύνθημα "Μετακινούμαστε έξυπνα, Ζούμε καλύτερα" για την ευαισθητοποίηση του κοινού πραγματοποιεί τις παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Παρασκευή 17.09.10 (ώρα 17:00 -21:00), Σάββατο 18.09.10 (ώρα 12:00-18:00), Κυριακή 19.09.10 (ώρα 12:00-18:00) στο Festival Run & Bike στην Τεχνόπολη (Γκάζι) για διανομή ενημερωτικού υλικού σχετικά με το πιλοτικό πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης ποδηλάτων "τραμ-ποδήλατο, παράλληλες διαδρομές".
  • Σάββατο 18.09.10 (ώρα 11:00 -16:00) στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Σίνα για δωρεάν διάθεση 35 ποδηλάτων του Δήμου Ν. Ερυθραίας και στον τερματικό σταθμό ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ώρα 12:00-14:00) για διανομή ενημερωτικού υλικού της ΤΡΑΜ Α.Ε. και του Bike & Run Festival μέσα σε σταθμευμένο και "ντυμένο" όχημα τραμ.
  • Τετάρτη 22.09.10 (ώρα 17:00) στη Μαρίνα Φλοίσβου για την έναρξη του πιλοτικού προγράμματος "τραμ-ποδήλατο, παράλληλες διαδρομές".

"Τραμ - Ποδήλατο, Παράλληλες Διαδρομές"


Η ΤΡΑΜ Α.Ε σας προσκαλεί την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου (ώρα 17:00) στη Μαρίνα Φλοίσβου, για να κάνετε δωρεάν βόλτα όχι με τραμ αλλά με τα ποδήλατα της !!!

Πρόκειται για μια ακόμη «πράσινη» δράση της εταιρείας υπό τη καθοδήγηση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και τη συνεργασία της Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας του Ε.Μ.Π, που έχει ως σκοπό να προτείνει και να προωθήσει εναλλακτικές μορφές μετακίνησης των πολιτών.

Το πρόγραμμα «τραμ – ποδήλατο, παράλληλες διαδρομές» εντάσσεται στις ενέργειες που πραγματοποιούν φορείς και οργανισμοί για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης και σε πρώτη φάση θα εφαρμοστεί πιλοτικά από τις 22 Σεπτεμβρίου (Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο) έως τις 31 Οκτωβρίου.

Οι επιβάτες κάθε ηλικίας θα μπορούν να παραλαμβάνουν ποδήλατα και κράνη από το περίπτερο της ΤΡΑΜ Α.Ε που θα εγκατασταθεί στην κεντρική είσοδο της Μαρίνας Φλοίσβου (απέναντι από τη στάση τραμ «ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ»).

Για τη δίωρη διάθεση των ποδηλάτων αρκεί μόνο η επίδειξη του ημερήσιου ακυρωμένου ενιαίου εισιτηρίου ΜΜΜ και η κατάθεση αστυνομικής ταυτότητας ή διπλώματος οδήγησης, στους υπαλλήλους της εταιρείας. Τα έγγραφα θα επιστρέφονται με την παράδοση των ποδηλάτων. Η διάθεση των ποδηλάτων θα γίνεται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 16:00 έως 19:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως 15:00.

Υπενθυμίζεται ότι το τραμ είναι το πρώτο μέσο μαζικής μεταφοράς που από την ημέρα που λειτούργησε επιτρέπει τη μεταφορά ποδηλάτων στα οχήματα, χωρίς περιορισμούς ημέρας και ώρας.

Για την επιτυχία του νέου πιλοτικού προγράμματος «τραμ – ποδήλατο, παράλληλες διαδρομές» η ΤΡΑΜ Α.Ε δεν επιβαρύνεται οικονομικά, χάριν στην ευγενική χορηγία της TSIRIKOS BIKES που διέθεσε δωρεάν τα ποδήλατα, τη LAMDA Flisvos Marina S.A. που φιλοξενεί το περίπτερο και το περιοδικό MBIKE το οποίο εκτύπωσε το επικοινωνιακό υλικό.

Σας περιμένουμε...


Πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου ΤΡΑΜ Α.Ε
τηλ 210 9978 134
e-mail: press_office@tramsa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget