Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

ΣΤΑΣΥ: Προ των πυλών η εγκατάσταση Wi-Fi δικτύου στους σταθμούς

0 σχόλια
Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για την εγκατάσταση και διάθεση στο κοινό ασύρματου διαδικτύου από την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, Η εγκατάσταση θα γίνει σε 7 επιλεγμένους μεγάλους σταθμούς του Μετρό της Αθήνας.Οι σταθμοί που θα διαθέτουν σε λίγους μήνες δωρεάν ασύρματο διαδίκτυο (wi-fi) είναι οι:

1. ΣΥΝΤΑΓΜΑ (γραμμές 2 και 3)
2. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (γραμμή 2)
3. ΟΜΟΝΟΙΑ (γραμμές 1 και 2)
4. ΠΕΙΡΑΙΑΣ (γραμμή 1)
5. ΑΚΡΟΠΟΛΗ (γραμμή 2)
6. ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ (γραμμή 1)
7. ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ (γραμμή 3)Το κόστος δε για την εγκατάσταση είναι πάρα πολύ μικρό καθώς δεν ξεπερνά τις 20.000 ευρώ. Το επόμενο διάστημα ασύρματο διαδίκτυο θα αποκτήσουν και άλλοι σταθμοί του Μετρό (και στις 3 γραμμές) ώσπου να καλυφθεί πλήρως το δίκτυο.

Θα πρέπει να πούμε πως η διαγωνιστική διαδικασία είχε ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο αλλά η γνωστή καθυστέρηση "χτύπησε" και εδώ με αποτέλεσμα ο διαγωνισμός να ολοκληρωθεί μόλις πριν λίγες μέρες.


Πηγή:ypodomes.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget