Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012: Μεταβολές δρομολογίων λόγω της Εθνικής Αργίας του Αγ.Πνεύματος

Την Δευτέρα 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν μεταβολές στα δρομολόγια των ΜΜΜ λόγω της Εθνικής Αργίας. Πιο συγκεκριμένα:


-> Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται με πρόγραμμα Σαββάτου.

-> Το τραμ και η γραμμή μετρό 1 θα κινούνται με πρόγραμμα Κυριακής.

-> Οι γραμμές 2 & 3 του μετρό θα κινούνται με ενδιάμεσο πρόγραμμα Καθημερινής - Σαββάτου (δρομολόγια ανά 5 λεπτά περίπου).

-> Δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση για μεταβολές στα δρομολόγια εθνικού και προαστιακού σιδηροδρόμου.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget