Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΑΣΥ: Δικαιώνονται οι υπάλληλοι - Καρατομημένη και ντροπιασμένη η αδιάλλακτη διοίκηση και υπουργείο αντίστοιχα

4 σχόλια
Εξαιτίας της μετάταξης δεκάδων υπαλλήλων των πρώην ΗΣΑΠ, παρά τις έντονες δηλώσεις των εργαζομένων ότι οι ΗΣΑΠ δεν έχουν πλεονάζων προσωπικό, ιδίως στο τμήμα των μηχανοδηγών, από χθες η λειτουργία της γραμμής 1 του μητροπολιτικού σιδηροδρόμου Αθηνών γίνεται με ιδιαίτερα προβλήματα. Ο μέσος χρόνος αναμονής ξεπερνά τα 15', φτάνοντας ακόμη και τα εξωφρενικό 20λεπτο του προαστιακού σιδηροδρόμου.


Ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ κ. Σπυράκος αναγκάστηκε να παραιτηθεί, ενώ και η ηγεσία του υπουργείου βρίσκεται σε αμηχανία, λόγω της αδιαλλαξίας που έδειξε στα λεγόμενα των εργαζομένων και υπόσχεται σε ομαλοποιήση της κατάστασης από Δευτέρα.

4 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget