Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΑΣΑ: Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011: 24ωρη απεργία σε μετρό/τραμ, ολιγόωρες στάσεις εργασίας σε λεωφορεία/τρόλεϊ - Άγνωστη τύχη στον προαστιακό

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 απεργούν όλο το 24ωρο οι 3 γραμμές του μετρό και το τραμ ενώ δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των λεωφορείων από τις 11.00 έως τις 17.00 και των τρόλεϊ από τις 11.00 έως τις 16.00, εξαιτίας της Γενικής Συνέλευσης και της στάσης εργασίας που αποφάσισε το Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Τα οχήματα θα αποσυρθούν στα αμαξοστάσια κατά 30 έως 60 λεπτά νωρίτερα από το χρόνο έναρξης της στάσης εργασίας. Η ομαλή ροή των δρομολογίων θα αποκατασταθεί περίπου μια ώρα μετά τη λήξη της στάσης εργασίας.

Όσον αφορά την 24ωρη απεργία στον προαστιακό, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ την χαρακτήρισε παράνομη και βεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια στον προαστιακό σιδηρόδρομο. Εντούτοις, τα δρομολόγια δεν αναμένεται να πραγματοποιηθούν.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget