Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΑΣΥ: Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011: Τετράωρη στάση εργασίας από 12:00 έως 16:00

Οι γραμμές μετρό 1, 2 κι 3 δεν θα εκτελουν δρομολογια απο 12:00 - 16:00 λογω στασης εργασιας που προκηρυξαν τα Σωματεια Εργαζομενων.


Τα τελευταια δρομολογια τγς γραμμής 1 πριν τη σταση εχουν ως εξης:

Απο ΠΕΙΡΑΙΑ προς ΚΗΦΙΣΙΑ 11:35

Απο ΠΕΙΡΑΙΑ προς ΟΜΟΝΟΙΑ 11:45

Απο ΚΗΦΙΣΙΑ προς ΠΕΙΡΑΙΑ 11:35

Απο ΚΗΦΙΣΙΑ προς ΟΜΟΝΟΙΑ 11:35

Απο ΟΜΟΝΟΙΑ προς ΚΗΦΙΣΙΑ 11:55

Απο ΟΜΟΝΟΙΑ προς ΠΕΙΡΑΙΑ 12:09

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget