Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΑΣΥ: Παραιτήθηκε η διοίκηση - Έκτακτη αποκοπή τμήματος ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ

0 σχόλια
Έκακτα από τις 19:30 την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011 δεν εκτελέστηκαν δρομολόγια στο τμήμα ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ της γραμμής 1.

Λόγω των μετατάξεων 144 εργαζομένων από τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο στο υπουργείο Πολιτισμού, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, τα δρομολόγια γίνονται με μεγάλα προβλήματα και με τους επιβάτες να υποχρεώνονται σε αναμονή στις αποβάθρες ως και μισή ώρα.


Τα σωματεία των εργαζομένων είχαν εδώ και αρκετές ημέρες προειδοποιήσει τη διοίκηση της εταιρείας πως η πραγματοποίηση των μετατάξεων θα προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην ομαλή εκτέλεση των δρομολογίων. Πρόσθεταν πως στους ΗΣΑΠ χρειάζονται προσλήψεις σε καίριους τομείς, ωστόσο οι 144 υπάλληλοι μετακινήθηκαν και σήμερα στις ράγες κυκλοφορούν 7 συρμοί αντί για 12 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Με ανακοίνωσή τους τα σωματεία επιρρίπτουν τις ευθύνες για το σημερινό χάος στη διοίκηση και επισημαίνουν πως υπάρχουν σοβαρά προβλήματα ασφαλείας, καθώς λόγω των καθυστερήσεων στη διέλευση των συρμών συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός επιβατών στις αποβάθρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση των ΗΣΑΠ... επιβεβαιώνει ότι οι μετατάξεις προκάλεσαν αυτή τη σοβαρή αρρυθμία και προσθέτει πως... γίνονται προσπάθειες ώστε το πρόβλημα να έχει αντιμετωπιστεί τη Δευτέρα.


ΠΗΓΗ: Ελευθεροτυπία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget