Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΤΥΧΗΜΑ: ΙΧ χτύπησε επιβάτες σε στάση

0 σχόλια
Δεν κατάλαβαν τι τους χτύπησε οι άτυχοι άνθρωποι την ώρα που περίμεναν το λεωφορείο... Δεν είχε ακόμη ξημερώσει και η ώρα ήταν έξι και τέταρτο. Στην 29η στάση της λεωφόρου Φυλής περίμεναν δυο άτομα που πήγαιναν στη δουλειά τους...


Ο δρόμος είχε αρκετή κίνηση και κανείς δεν πρόσεξε, παρά την τελευταία στιγμή ότι ένα αυτοκίνητο κινούνταν... περίεργα.

Ο οδηγός, άγνωστο γιατί, έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε στη στάση. Τα δύο άτομα δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, αλλά τυχεροί μέσα στην ατυχία τους, δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Ο οδηγός του αυτοκινήτου κρατείται.


Πηγή: TA NEA ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget