Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ: Πρόοδος επεκτάσεων Σεπτεμβρίου 2010

3 σχόλια
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΛΙΜΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ


  • Ξεκίνησαν οι εργασίες προσωρινής υποστήριξης για την κατασκευή του φρέατος φυσικού φωτισμού της κεκλιμένης υπόγειας διάβασης που διασχίσει κάθετα τη Λ. Βουλιαγμένης στο επίπεδο έκδοσης εισιτηρίων του σταθμού Άλιμος.
  • Συνεχίζεται η εγκατάσταση καλωδιώσεων συστημάτων φωτισμού, τηλεπικοινωνιών και μεγαφώνων σ΄ όλους τους σταθμούς της επέκτασης.
  • Σε εξέλιξη βρίσκεται η αποκατάσταση περιβάλλοντος χώρου στους σταθμούς Αργυρούπολη, Ελληνικό και στο Αμαξοστάσιο.


ΧΑΪΔΑΡΙ


  • Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της πλάκας ισογείου στο χώρο στάθμευσης Ι.Χ. οχημάτων.
  • Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση γρανιτών στο επίπεδο αποβαθρών του σταθμού, ενώ ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του εργοταξιακού χώρου.


ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ


  • Συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς η ανάπλαση της πλατείας Δημοκρατίας.
  • Ξεκίνησε η εγκατάσταση των ανελκυστήρων στους δύο σταθμούς.
  • Ολοκληρώθηκε η κατασκευή των Μονάδων Έκτακτης Ανάγκης.


ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


  • Σε στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκεται η αποκατάσταση του εργοταξίου και η ανάπλαση του χώρου.

ΠΗΓΗ: Αττικό Μετρό Α.Ε.

3 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget