Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστολή απεργίας 29ης Οκτωβρίου και έργα 28 & 29 Οκτωβρίου στο προαστιακό τμήμα ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ

0 σχόλια

Κατόπιν της απόφασης της ΠΟΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών), σύμφωνα με την οποία αναστέλλεται η 24ωρη απεργία που είχε εξαγγείλει για την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010, όλα τα δρομολόγια του Σιδηροδρόμου από αύριο Πέμπτη 28 Οκτωβρίου θα εκτελούνται κανονικά, πλην του τμήματος του Προαστιακού Σιδηροδρόμου ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ – ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ, το οποίο δεν θα λειτουργήσει ούτε την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, λόγω έργων που θα πραγματοποιήσει η ΕΡΓΟΣΕ, τις δύο συγκεκριμένες ημέρες.

ΠΗΓΗ: ΤΡΑΙΝΟΣΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget