Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

ΟΣΕ: Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κλοπή της παρατημένης ηλεκτροκίνησης Θήβας!

0 σχόλια

Στη σύλληψη δύο ατόμων ρουμανικής καταγωγής ηλικίας 19 και 20 ετών προχώρησαν την Πέμπτη οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με την κατηγορία της κλοπής καλωδίων ηλεκτροκίνησης απ’ το σιδηροδρομικό δίκτυο και της διατάραξης της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι δύο νεαροί έγιναν αντιληπτοί την ώρα που εξέρχονταν από το σιδηροδρομικό δίκτυο, μεταφέροντας αυτοσχέδιες κουλούρες χάλκινων εναέριων καλωδίων ηλεκτροκίνησης, τις οποίες απέκρυψαν σε πρανές παρακείμενης αερογέφυρας.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τους ακινητοποιήσουν, οι δύο άνδρες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα μέχρι και την περιοχή της Θήβας, όπου και το ακινητοποίησαν. Ο 20χρονος συνοδηγός του οχήματος συνελήφθη ενώ 19χρονος οδηγός τράπηκε πεζός σε φυγή για να συλληφθεί λίγο αργότερα στην περιοχή της Θήβας.


ΠΗΓΗ: Η Ναυτεμπορική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget