Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ: Πρόοδος επεκτάσεων Οκτωβρίου 2010

4 σχόλια
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΛΙΜΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ
  • Ξεκίνησε η τοποθέτηση ψευδοροφών στον Σταθμό ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
  • Ξεκίνησαν οι εργασίες υδατοστεγάνωσης της μόνιμης επένδυσης για την κατασκευή του φρέατος φυσικού φωτισμού του Σταθμού ΑΛΙΜΟΥ.
  • Σε εξέλιξη η επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων στον επιφανειακό χώρο του Σταθμού ΑΛΙΜΟΥ.
  • Συνεχίζεται η εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης των κοινόχρηστων χώρων (κάμερες) σ΄ όλους τους σταθμούς της επέκτασης.

ΧΑΪΔΑΡΙ  • Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανέγερσης ανοξείδωτου στεγάστρου της κυρίας εισόδου.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ


  • Σε εξέλιξη βρίσκεται η εγκατάσταση των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων.
  • Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται η αποκατασταση της πλατείας Δημοκρατίας και των γύρω οδών.
  • Ξεκίνησε η εγκατάσταση των φωτιστικών σωμάτων στους δύο σταθμούς.
  • Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των πυράντοχων υαλοστασίων στους χώρους κοινού του Σταθμού ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ενώ ξεκίνησε η τοποθέτηση των υαλοστασίων στα εκδοτήρια και το σταθμαρχείο.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


  • Ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης στη Βόρεια είσοδο/έξοδο του Σταθμού ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

ΠΗΓΗ: Αττικό Μετρό ΑΕ

4 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget