Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

www.youdrive.gr: Εύρεση διαδρομής με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!

1 σχόλια

Μια καινοτόμα υπηρεσία η οποία αναπτύχθηκε από λάτρεις των ΜΜΜ και ευαισθητοποιημένων ανθρώπων προς το περιβάλλον της πρωτεύουσας, το οποίο είναι από τα πιο μολυσμένα των πρωτευουσών χωρών της ΕΕ, επιτρέπει στον χρήστη να διαλέξει την αφετηρία του (πχ.το σπίτι του) και τον προορισμό του (πχ.την δουλειά του) μέσω εισαγωγής διευθύνσεων ή σημείων στον χάρτη της Αθήνας και το πρόγραμμα θα του υποδείξει την διαδρομή με τα ΜΜΜ και...τα πόδια του!
Η βάση δεδομένων υπολογίζει την βέλτιστη διαδρομή, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχετε επειλέξει και εκτός από την καθοδήγηση βήμα-βήμα, σας παρέχει πληροφορίες για τον συνολικό χρόνο αναμονής, τις συχνότητες των μέσων, τον χρόνο μετάβασης, ακόμη και την ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα που θα εξέπεμπε ένα ΙΧ για αυτή τη διαδρομή!

Καλές μετεπιβιβάσεις!

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget