Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: Κλοπές καλωδίων ηλεκτροκίνησης

5 σχόλια

Για πολλοστή φορά, τα πανάκριβα χάλκινα καλώδια ηλεκτροκίνησης του σιδηροδρομικού δικτύου έγιναν στόχος κλοπής τις νυχτερινές ώρες. Αυτή τη φορά, η κλοπή έγινε μεταξύ του υπό-ηλεκτροκίνηση τμήματος του Προαστιακού σιδηροδρόμου ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΚΙΑΤΟ, με αποτέλεσμα χρονική καθυστέρηση του δρομολογίου 6:36 από Κιάτο προς Πειραιά.

5 σχόλια:

  • 26 Μαρτίου 2010 στις 2:10 π.μ.

    Προς το Blog σας
    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr
    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

  • 26 Μαρτίου 2010 στις 1:59 μ.μ.
    τρενομανής :

    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Για μεγάλο χρονικό διάστημα "κλέβαν" τα καλώδια στο τμήμα Αφίδνες - Οινόη σε τμήματα που η πρόσβαση γίνεται μόνο με...σιδηρόδρομο! Πως είναι δυνατόν να κλέβουν καλώδια σε περιφραγμένο σιδ/κο διάδρομο, ορατό από την Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου και να μην του παίρνει ουδείς μυρουδιά. Έλεος, ή είμαστε μ...κες ή τους παριστάνουμε με κακό τρόπο!

  • 26 Μαρτίου 2010 στις 3:28 μ.μ.

    Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία ενέργεια της ΕΔΙΣΥ και της ΕΡΓΟΣΕ για να περιορίσει αυτά τα φαινόμενα. Μάλιστα, "συμφορουμίτης" μου είχε αναφέρει πως όταν αντιλήφθηκε από τα "ΣΕΑ" της Εθν.Οδού Αθηνών-Κορίνθου την εν εξελίξει κλοπή καλωδίων, ενημέρωσε αμέσως με το κινητό του την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αυτή,όμως, απλά περιορίστηκε στο να μεταφέρει (κάποτε) το νεο στην ΕΡΓΟΣΕ αντί να στείλει άμεσα την Αστυνομία και να συλλάβει επ αυτοφώρω τους δράστες...

  • 26 Μαρτίου 2010 στις 8:25 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    Πρόκειται για τεράστια ζημιά, πριν ολοκληρωθεί η ανάρτηση του σύρματος, έχει κλαπεί σχεδόν όλο. Μια ματιά από Κιάτο έως Τιθορέα μπορεί να πείσει κάθε δύσπιστο. Σύρματα κομένα, κονσόλες τσακισμένες, ιμάντες που στερεώνουν τα απομεινάρια σε κολώνες, δένδρα κλπ. Εικόνα πλήρους διάλυσης. Μόλις τελειώσει το έργο, θα επαναπροκηρυχθεί διαδωνισμός εκ νέου ανάρτησης; Πώς θα φυλλάχτεί τέτοιο μήκος γραμμών; Η αστυνομία σε μερικές περιπτώσεις που ειδοποιήθηκε και πρόλαβε, συνέλαβε μερικούς τσιγγάνους που έκλεβαν. Αλλά επειδή πιάστηκαν κάποιοι δε σημαίνει ότι θα σταματήσουν οι κλοπές. Ούτε ότι θα αποζημιωθούν οι ζημιές. Οι τσιγγάνοι πουλάνε αμέσως το σύρμα που κλέβουν και τα λεφτά τα τρώνε, οπότε τι να κατασχέσεις από ένα τσιγγάνο; Το σαραβαλιασμένο Datsun ή το τσαντίρι στον Ασπρόπυργο;

  • 27 Μαρτίου 2010 στις 12:04 μ.μ.

    Εχετε απολυτο δικιο...Το μονο που μπορω να σκεφτω οτι πρεπει να κανουν ειναι να θετουν υπο ταση οποια σημεια ηλεκτροδοτουν...Ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο να απομακρυνεις τα καλωδια οταν ειναι υπο ταση 25kV...

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget