Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΟΑΣΑ: «Σας πάμε… για δενδροφύτευση»

2 σχόλια

Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, Αθήνα, 24-3-2010

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την προστασία του περιβάλλοντος και της ανάπτυξης της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών, εντάσσονται και οι δράσεις για την προάσπιση της φυσικής κληρονομιάς της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας, διοργανώθηκε, με μεγάλη επιτυχία, δενδροφύτευση στον περιβάλλοντα χώρο γύρω από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού Όρους και άλλους φορείς.

Η δράση αυτή θα συνεχιστεί και την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010 στην περιοχή Κοκκιναρά στην Κηφισιά και υποστηρίζεται ενεργά από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και τον ΟΑΣΑ.

Συγκεκριμένα, θα δρομολογηθούν λεωφορεία με την ειδική σήμανση «Σας πάμε… για δενδροφύτευση» τα οποία θα μεταφέρουν δωρεάν όποιον πολίτη επιθυμεί να συμμετάσχει στην δενδροφύτευση, από την αφετηρία μέχρι το σημείο της δενδροφύτευσης.

Τα λεωφορεία θα έχουν αφετηρία στον σταθμό ΗΣΑΠ «Κηφισιά» και στο σταθμό του μετρό «Δουκ. Πλακεντίας» και θα εκτελούν δρομολόγια από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι, προς την περιοχή Κοκκιναρά.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και την ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://www.oasa.gr

2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget