Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΑΣΥ: Ομάδα αλλοδαπών ληστών (ξανα)δραστηριοποιήθηκε ανενόχλητη στη γραμμή 1!

3 σχόλια
Δεν μας έφταναν οι 72 πορτοφολάδες του σταθμού ΒΙΚΤΩΡΙΑ που η Αστυνομία έπιασε πριν 1,5 χρόνια (δείτε ΕΔΩ), στην παρέα της πολύπαθης απο προσωπικής ασφάλειας γραμμής 1 ήρθε να κάνει την παράσταση της μια ληστεία των επιβατών του συρμού μέρα μεσημέρι στον σταθμό ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ. Πρόκειται για ένα διεθνές ρεζιλίκι. Τέτοια πράγματα δεν έχουν γίνει ούτε στο μετρό της Ν.Υόρκης, το οποίο θεωρείται ότι προσφέρει την λιγότερη προσωπική ασφάλεια στους επιβάτες του. Θα έπρεπε η ΣΤΑΣΥ άμεσα να εκδόσει δελτίο τύπου για αυτό το τραγικό (σε σημείο γελοιότητας) γεγονός.

Διαβάζουμε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ...

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ομάδα 15 αλλοδαπών επιτέθηκαν σήμερα το μεσημέρι σε επιβάτες του ηλεκτρικού που είχαν επιβιβαστεί στον σταθμό των Κάτω Πατησίων με προορισμό τον Πειραιά, για να τους ληστέψουν.


Σύμφωνα με καταγγελία που έφθασε στο protothema.gr λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι ομάδα 15 ατόμων εμφανίστηκε στο σταθμό και μπήκαν σε ένα βαγόνι όπου άρχισαν να σπρώχνουν και να χτυπούν τους επιβάτες.

Η ομάδα των εγκληματιών εκμεταλλευόμενη την απουσία αστυνομικών και ατόμων της ασφάλειας του ΗΣΑΠ, επιτέθηκαν σε άτομα που κρατούσαν τσάντες και βαλίτσες και χτυπώντας τους τους άρπαξαν όσα χρήματα είχαν αλλά και τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Με την άνεσή τους αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους βγήκαν από το βαγόνι και έφυγαν χωρίς κανείς να τους σταματήσει.

Όπως είπε στο protothema.gr επιβάτης που του άρπαξαν τα χρήματα και τη βαλίτσα του οι αλλοδαποί ληστές ήταν αρκετά βίαιοι ενώ έβριζαν, έσπρωχναν και απειλούσαν. «Φοβηθήκαμε για τη ζωή μας. Πήραν τις τσάντες από επιβάτες, ενώ από τα 30 άτομα που ήμασταν στο βαγόνι όπου έγινε η επίθεση κανείς δεν αντέδρασε γιατί όλοι φοβήθηκαν».

3 σχόλια:

  • 9 Νοεμβρίου 2011 στις 2:32 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    Δεν είναι λίγο παράξενο που αυτή η είδηση έχει δημοσιευτεί μόνο στο Πρώτο Θέμα και σε blogs; Όχι ότι θα μου κάνει την παραμικρή εντύπωση αν είναι αλήθεια, αλλά να μην έχει γραφτεί τίποτα πουθενά αλλού; Μα τέτοια ικανότητα ελέγχου των ΜΜΕ;

  • 10 Νοεμβρίου 2011 στις 12:26 π.μ.
    Ανώνυμος :

    Επίτηδες διαλύσαν το εκπ/νο προσωπικό...επι 6 μήνες υπολειτουργεί ο Ελεγκτικός μηχανισμός....Ο ΟΑΣΑ απαξίωσε τοβραβευμένο τμήμα ασφαλείας του ΜΕΤΡΟ....μειώθηκε η παρουσία αστυνομίας, καταργήθηκε η Υπηρεσία Ασφαλείας κ Ελέγχου....Απολυθηκαν 100 άτομα εκπ/να πιστοποιημένα... Τυχαίο...δεν νομίζω....θα απαξιωθεί η συγκοινωνία κ ο δημόσιος ρόλος της στο επιβατικό κοινο....ωστε να πουληθει ΦΤΗΝΑ....ΤΣΑΜΠΑ θα λέγαμε

  • 10 Νοεμβρίου 2011 στις 6:32 μ.μ.

    Η ΣΤΑΣΥ αρνείται το περιστατικό, αλλά δεν μας παραπέμπει σε υλικό του CCTV-> http://mmmathinon.blogspot.com/2011/11/blog-post_10.html

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget