Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΑΣΥ: Αρνείται το περιστατικό ληστείας στον σταθμό ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ - Δεν έκανε έλεγχο στο υλικό του CCTV;

0 σχόλια
Ως απάντηση στο δημοσιευμά της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, το οποίο αναπαράγαμε ΕΔΩ, η ΣΤΑΣΥ διαμήνυσε ότι επώνυμη καταγγελία στην ΕΛΑΣ ή παρατήρηση από το προσωπικό δεν έχει υπάρξει και διαβεβαιώνει ότι πράττει ό,τι μπορεί για την ασφάλεια των επιβατών του μητροπολιτικού σιδηροδρόμου.
Όμως, γιατί η ΣΤΑΣΥ δεν παραπέμπει στο Σύστημα Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης μέσω Καμερών (CCTV) του σταθμού ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ για να αποδείξει ότι κάτι τέτοιο κωμικοτραγικό γεγονός ουδέποτε συνέβη, ώστε να αποκαταστήσει την φήμη της και την εμπιστοσύνη των επιβατών; Τι το πληρώσαμε (και μάλιστα υπερτιμολογημένο για τις γνωστές μιζαδόρικες και σιχαμερές πρακτικές); Βαριούνται να κοιτάξουν; ΤΟ CCTV είναι χαλασμένο και δεν έχει επισκευαστεί εδώ και έτη (όπως με στον προαστιακό); Μπορεί να είναι SIEMENS αλλά λειτουργεί. Ή μήπως όχι;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget