Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011: Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ

Τα ΜΜΜ θα λειτουργήσουν τη Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου ως εξής:

Λεωφορεία από 09:00 έως 21:00. (Σταδιακή απόσυρση από 20.00)

Τρόλλεϋ από 08:00 έως 22:00. (Σταδιακή απόσυρση από 21.00)

Γραμμή 1 μετρό από 09:00 έως 21:00

Τραμ: Θα λειτουργήσει από 06:00 έως 00:00 (πλήρης αποκατάσταση δικτύου από 08:00 και έναρξη απόσυρσης συρμών από 22:30).

Γραμμές μετρό 2 & 3 θα λειτουργήσουν κανονικά (η γραμμή 3 θα κινείται μόνο στο τμήμα Αιγάλεω-Δ.Πλακεντίας).

Εθνικός (ΟΣΕ) και προαστιακός σιδηρόδρομος: 24ωρη απεργία

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget