Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

ΦΗΜΕΣ: Αυτοκτονία διέκοψε την χθεσινή λειτουργία του σταθμού ΑΙΓΑΛΕΩ

3 σχόλια
Υπάρχει μάρτυρας στο διαδίκτυο που διαδίδει ότι η αυτοκτονία έγινε ακριβώς μπροστά του.


Αν υπολογίσουμε ότι η ΑΜΕΛ επιμένει να κρατά μυστικές τις μαύρες σελίδες που γράφονται στο δίκτυο της, όπως την περσινή αυτοκτονία στον σταθμό ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ ή όπως τη βόμβα που βρέθηκε εγκατεστημένη στο δίκτυο της γραμμής 3 πρίν αρκετά χρόνια και εγκαίρως έγινε αντιληπτή από τους μηχανοδηγούς και απενεργοποιήθηκε από την Αντιτρομοκρατική, δεν υπάρχει λόγος να μην πιστέψουμε αυτή τη φήμη, ιδίως όταν ο δείκτης αυτοκτονιών στην Ελλάδα, ένας εκ των χαμηλότερων σε όλο τον κόσμο, ανεβαίνει διαρκώς, σε αρμονία με τους υπόλοιπούς δείκτες που ευθύνονται για την αύξηση του, όπως η ανεργία, η ημιαπασχόληση κτλ.

3 σχόλια:

 • Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 • 28 Αυγούστου 2011 - 2:53 μ.μ.
  Ανώνυμος :

  Πρόκειται περί ανεπιτυχους απόπειρας αυτοκτονίας ηλικιωμένου

 • 29 Αυγούστου 2011 - 10:27 π.μ.
  Ανώνυμος :

  Πολύ καλά κάνει η ΑΜΕΛ! Είναι διεθνής πολιτική των εταιριών μεαφορών να μην δημοσιοποιούνται αυτοκτονίες σε μετρό. Μετά από τέτοιες ανακοινώσεις υπάρχουν πάντα περιστατικά μοίμησης από άλλους αυτόχειρες! Χωρίς τις ανακοινώσεις έχει επιτευχθεί αποδεδειγμένα μείωση των αυτοκτονιών. Που και που η σιωπή είναι όντως χρυσός...

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget