Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Ενίσχυση δημοτικής συγκοινωνίας μετά τη σφαγή δρομολογίων

0 σχόλια
Μετά την σφαγή των δρομολογίων στα βόρεια προάστια, ο δήμος Αμαρουσίου προσθέτει από σήμερα 17 Αυγούστου δύο δρομολόγια εξπρές, ένα το πρωί και ένα το βράδυ, στο ημερήσιο πρόγραμμα δρομολογίων της γραμμής 30 (Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου - Σισμανόγλειο Νοσοκομείο) "για να καλύπτει τα κενά του ΟΑΣΑ".


Συγκεκριμένα, κατόπιν των πρωτοβουλιών που ανέλαβε η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου σε συνεννόηση με τη Διοίκηση του νοσοκομείου, από την Τετάρτη 17 Αυγούστου:

Δρομολογείται λεωφορείο express που θα αναχωρεί στις 06:40 το πρωί από το Σταθμό Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου απευθείας για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο χωρίς να πραγματοποιεί ενδιάμεσες στάσεις. Το ίδιο λεωφορείο έπειτα από ολιγόλεπτη στάση, θα επιστρέφει στις 07:15 το πρωί για το Σταθμό Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου.

Αντίστοιχα, λεωφορείο express θα αναχωρεί και στις 22:40 το βράδυ από το Σταθμό Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου απευθείας για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο χωρίς να πραγματοποιεί ενδιάμεσες στάσεις. Το ίδιο λεωφορείο, έπειτα από ολιγόλεπτη στάση, θα αναχωρεί στις 23:15 πίσω για το Σταθμό Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου.

Τα δύο εμβόλιμα δρομολόγια εξπρές θα εκτελούνται προς εξυπηρέτηση του προσωπικού του νοσοκομείου που εργάζεται σε βάρδιες, αλλά και των ασθενών και επισκεπτών που δεν έχουν άλλο μέσο μετάβασης.

Τα υπόλοιπα δρομολόγια της γραμμής 30 θα εκτελούνται κανονικά βάσει των αναρτηθέντων πινάκων πληροφόρησης του επιβατικού κοινού.


ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ (με παραλλαγές)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget