Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ: Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Ιανουαρίου: 24ωρες απεργίες στα λεωφορεία

24ωρες απεργίες αποφάσισαν να συνεχίσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία για την Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Ιανουαρίου. Παράλληλα, αναστέλλεται και η 24ωρη απεργία σε ΟΣΕ και προαστιακό ενώ το μετρό εκετελεί δρομολόγια στη γραμμή 3 μόνο στο τμήμα ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ. Δείτε εδώ.

Οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους λίγο πρίν τις 3μμ και τα τρόλεϊ θα ξαναβγούν στους δρόμους.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget