Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

Σάβ/κο 26 & 27 Ιανουαρίου 2013: 24ωρη απεργία σε λεωοφορεία και τρόλεϊ - Σαββάτο 26 μέχρι και Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013: 24ωρες απεργίες σε εθνικό (ΟΣΕ) και προαστιακό σιδηρόδρομο

Σε 24ωρες απεργίες θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι σε εθνικό και προαστιακό σιδηρόδρομο από το Σάββατο 26 μέχρι και τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013. Η αναλυτική ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπορεί να βρεθεί εδώ.

Επίσης, τις ίδιες μέρες, η γραμμή 3 του μετρό δεν θα εκτελεί δρομολόγια στο τμήμα ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.

Αναστέλλεται η 24ωρη απεργία στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό και στο τέλος της Δευτέρας θα επανέλθουν τα δρομολόγια.

Το Σάβ/κο συνεχίζεται η 24ωρη απεργία σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget