Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ: Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013: 24ωρη απεργία στην ΣΤΑΣΥ (3 γραμμές μετρό και τραμ)

Σε 24ωρη απεργία προχώρησαν οι εργαζόμενοι στις γραμμές 2 και 3 του μετρό την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο.

Την Παρασκευή, σε 24ωρη απεργία θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι σε όλη την ΣΤΑΣΥ (3 γραμμές μετρό και τραμ).

Τα λεωφορεία και τρόλεϊ αναμένεται να κινηθούν κανονικά.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget