Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ! 21/1, 7μμ: Δευτέρα 21 & Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013: Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ

Νέο γύρο κινητοποιήσεων και στάσεων εργασίας για την εβδομάδα έχουν αποφασίσει τα σωματεία στην ΣΤΑΣΥ. 

Ειδικότερα:

- Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου οι γραμμές 2 και 3 του μετρό θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, ενώ η γραμμή 1 (ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ) και το τραμ θα λειτουργούν μεταξύ των ωρών 8:00πμ και 4:00μμ. Για το τραμ, οι συρμοί του θα ξεκινήσουν σταδιακή απόσυρση από τις 2:30μμ ενώ ή πλήρης αποκατάσταση των δρομολογίων του θα έχει επέλθει στις 9:30πμ.

- Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου οι γραμμές 2 και 3 μετρό δεν θα λειτουργούν λόγω 24ωρης απεργίας ενώ η γραμμή 1 του μετρό και το τραμ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας μεταξύ των ωρών 12:00μμ και 4:00μμ. Για το τραμ, οι συρμοί του θα ξεκινήσουν σταδιακή απόσυρση από τις 10:30πμ ενώ ή πλήρης αποκατάσταση των δρομολογίων του θα έχει επέλθει στις 5:30μμ. Για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ αναμένεται να προχωρήσουν και αυτά σε στάση εργασίας μεταξύ των ωρών 11:00πμ και 4:00μμ

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget