Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: Κυριακή 8 Ιουλίου 2012: Αποκατάσταση δρομολογίων Αεροδρόμιο-Κιάτο και έναρξη λειτουργίας σταθμού ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ

0 σχόλια

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από τη Κυριακή 8 Ιουλίου 2012 επανακυκλοφορούν τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο τμήμα Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο και Αεροδρόμιο – Κιάτο, που είχαν ανασταλεί λόγω εργασιών στην ηλεκτροκίνηση.

Συγκεκριμένα επανακυκλοφορούν οι παρακάτω αμαξοστοιχίες :

Άνω Λιόσια - Αεροδρόμιο
Αμαξ/χία 4263 Αναχώρηση 21:47
Αμαξ/χία 4265 Αναχώρηση 22:02
Αεροδρόμιο - Άνω Λιόσια
Αμαξ/χία 4262 Αναχώρηση 21:11
Αμαξ/χία 4264 Αναχώρηση 21:26
Αεροδρόμιο - Κιάτο
Αμαξ/χία 4432 Αναχώρηση 21:44
Κιάτο - Αεροδρόμιο
Αμαξ/χία 4433 Αναχώρηση 21:25

Στο προσεχές χρονικό διάστημα θα εξετασθεί η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των προαστιακών συρμών στις γραμμές αυτές.

Έναρξη λειτουργίας Σταθμού Ζευγολατιού

Παράλληλα από την Κυριακή 8 Ιουλίου 2012 τίθεται στη διάθεση του επιβατικού κοινού του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, η στάση Ζευγολατιό νομού Κορινθίας. Ο Σταθμός θα εξυπηρετεί και τους κατοίκους περιοχών όπως Βραχάτι, Λέχαιο κλπ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget