Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ: Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008

1 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σταθμό Μετρό του Συντάγματος η εκδήλωση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. για την πιστοποίηση της εταιρείας στην εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2008, από τον Οργανισμό Πιστοποίησης TUV AUSTRIA HELLAS.

Η πιστοποίηση αυτή επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο διαχειριστικής επάρκειας της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε στην υλοποίηση του έργου και των στόχων της.

Με την πιστοποίηση από τον Οργανισμό TUV AUSTRIA HELLAS αναγνωρίστηκε η αποτελεσματικότητα και η διαχειριστική επάρκεια της εταιρείας «στο σχεδιασμό, μελέτη, ανάπτυξη, οργάνωση, διοίκηση, εκτέλεση, επίβλεψη και έλεγχο των δικτύων έργων σταθερής τροχιάς σε αστικό περιβάλλον (εκτός του δικτύου ΟΣΕ), στην υλοποίηση αστικών παρεμβάσεων και στην εκπόνηση μελετών και παροχή υπηρεσιών προς τρίτους σε Ελλάδα και εξωτερικό».

Κατά την εκδήλωση τονίστηκε η αναγκαιότητα πιστοποίησης της εταιρείας, ιδιαίτερα μετά την πρόσφατη αλλαγή του Καταστατικού της και την ανάληψη αρμοδιοτήτων για την υλοποίηση πέραν των έργων Μετρό και Τραμ, αστικών παρεμβάσεων και αναπλάσεων στην ευρύτερη περιοχή των έργων της, καθώς και για την παροχή συμβουλών και υπηρεσιών σε τρίτους, έναντι αμοιβής, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με την αλλαγή του Καταστατικού και την πιστοποίηση αυτή επιτυγχάνεται ένας στρατηγικός στόχος για την εταιρεία που της επιτρέπει να έχει εξωστρέφεια στις δραστηριότητές της και να κινηθεί πλέον με δυναμικό τρόπο όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, για την ανάληψη εργασιών και για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, αποκομίζοντας έτσι και έσοδα για την εταιρεία.

Την εκδήλωση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. τίμησε με την παρουσία της η πρέσβειρα της Αυστρίας κα. Melitta Schubert.


ΠΗΓΗ: ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget