Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Κυριακή 20 Μαϊου 2012: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Βόρεια Προάστια

Παρότι ανακοίνωση από τον ΟΑΣΑ για μεταβολές δεν υπάρχει, η αστυνομία έχει εκδώσει το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Λόγω διεξαγωγής της 33ης Μαραθώνιας πορείας ειρήνης στη μνήμη του Γρηγορίου Λαμπράκη, που θα γίνει την Κυριακή 20.5.2012 και ώρες 08.30΄ έως 18.30΄ θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς και Λεωφόρους των Δήμων Μαραθώνα - Ν. Μάκρης, Ραφήνας, Παλλήνης, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου, Χολαργού - Παπάγου, Ψυχικού – Φιλοθέης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα:

1. Μαραθωνομάχων, στη συμβολή της από τον τύμβο Μαραθώνα μέχρι τη Λ. Μαραθώνος, κ ατά τις ώρες 08.30΄ - 09.30΄.

2. Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μαραθωνομάχων και Διονύσου, κ ατά τις ώρες 09.30΄ - 10.00΄.

3. Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Διονύσου και Αεροπορίας, κατά τις ώρες 09.30΄ - 10.30΄.

4. Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αεροπορίας και Φλέμιγκ (διασταύρωση Ραφήνας), κατά τις ώρες 10.30΄ - 12.00΄.

5. Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φλέμιγκ (διασταύρωση Ραφήνας) και Αγ. Χριστοφόρου (διασταύρωση Πικερμίου), κατά τις ώρες 12.00΄ - 13.30΄.

6. Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Χριστοφόρου (διασταύρωση Πικερμίου) και Ευαγγ. Πουλάκη (διασταύρωση Μοναξιάς), κατά τις ώρες 14.00΄ - 14.30΄.

7. Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευαγγ. Πουλάκη (διασταύρωση Μοναξιάς) και Εθν. Αντιστάσεως (διασταύρωση Παλλήνης), κατά τις ώρες 14.30΄ - 15.30΄.

8. Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Εθν. Αντιστάσεως (διασταύρωση Παλλήνης) και της Λ. Λαυρίου-Κλεισθένους (Κόμβος Σταυρού), κατά τις ώρες 15.30΄ - 16.30΄.

9. Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της από κόμβο της Λ. Λαυρίου-Κλεισθένους (Κόμβος Σταυρού) μέχρι τη Λ. Μεσογείων & Χαλανδρίου (Πλατεία Αγίας Παρασκευής), κατά τις ώρες 16.30΄ - 17.30΄.

10. Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της από τη Λ. Μεσογείων & Χαλανδρίου (Πλατεία Αγίας Παρασκευής) μέχρι έξωθεν Υπ. Εθνικής Άμυνας, κατά τις ώρες 17.30΄ - 18.30΄.

Οι ανωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύναται να ισχύσουν και πριν τις αναφερόμενες ώρες ή να παραταθούν ανάλογα με την εξέλιξη της πορείας.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget