Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

ΕΜΠ: Τμήμα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής: Συμμετέχετε στην έρευνα διδακτορικής διατριβής

1 σχόλια
Με παράκληση από μια αναγνώστρια μας, παρακαλούμε να συμμετέχετε στην παρακάτω ολιγόλεπτη έρευνα του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Δεν θα χρειαστείτε περισσότερο από 4 λεπτά.

Μεταβείτε στην έρευνα κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

1 σχόλια:

  • 27 Οκτωβρίου 2011 - 2:29 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    Έκανα μόλις την έρευνα γιατί πιστεύω και υποστηρίζω οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση των συγκοινωνιών.

    Ήθελα όμως να επισημάνω ότι με ενοχλεί η ανωνυμία της "αναγνώστριας"-ερευνήτριας (ενώ από το υποκείμενο της έρευνας ζητώνται αρκετά προσωπικά στοιχεία) και δεν αναφέρεται πουθενά πού πρόκειται να δημοσιευθούν τα αποτελέσματα ή πώς θα αξιοποιηθούν.

    Β.Π.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget