Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΑΣΥ: Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011: Έφοδος των ΜΑΤ στους χώρους του μετρό

0 σχόλια
Κατά την διάρκεια της γενικής απεργίας της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου 2011, έχοντας ήδη βεβαρυμένο ιστορικό με την ρίψη χημικών εντός του σταθμού την προηγούμενη φορά, όπου από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, τα ΜΑΤ, για άλλη μια φορά, εισήλθαν στους χώρους του σταθμού του μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ τρομοκρατώντας τους ανυποψίαστους πολίτες και τουρίστες, ενώ είχαν προηγουμένως επιδείξει μεγάλα έκτροπα και παράνομες συμπεριφορές εναντίον των διαδηλωτών και των δημοσιογράφων.

Είναι αξιοσημείωτο ότι είναι η πρώτη φορά που οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ που βρέθηκαν στο κέντρο μηνύουν την ΕΛΑΣ για την συμπεριφορά της. Το αρμόδιο υπουργείο ζήτησε την εκτέλεση άλλης μιας εικονικής ΕΔΕ για το θεαθήναι, ενώ κανείς αρμόδιος δεν θα τιμωρηθεί για άλλη μια εκτροπή των ανεκπαίδευτων ΜΑΤ, όπου συνολικά, το συγκεκριμένο σώμα ασφαλείας, περισσότερα προβλήματα ασφάλειας δημιουργεί, παρά λύνει.

Μια σωστή διοίκηση μιας ΑΕ ΣΤΑΣΥ θα είχε ήδη εκδώσει δελτίο τύπου για το θέμα, απαιτώντας με καταγγελία την μη παρέμβαση εντός των χώρων των σταθμών του μετρό, εκτός και αν συντρέχει σοβαρός λόγος (τρομοκρατική επίθεση, δολιοφθορά, ληστεία, κτλ) και μόνο μετά από σχετική κλήση, καθώς και αποζημίωση για την ανασφάλεια και τον κίνδυνο της σωματικής και πνευματικής ακεραιότητας που δημιουργήθηκε στους πελάτες/επιβάτες και που προφανώς θα έχει αντίκτυπο στην φήμη της εταιρείας και την αξιολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget