Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Πέμπτη 11 - Παρασκευή 12 Απριλίου 2013: Καταργήσεις δρομολογίων εθνικού και προαστιακού σιδηροδρόμου λόγω των ολιγοώρων στάσεων εργασίας 20:00 με 00:00 - κλειστό το τμήμα ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ του μετρό τις ίδιες ώρες

2 στάσεις εργασίας από τις 20:00 μέχρι τις 00:00 θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον εθνικό και προαστιακό σιδηρόδρομο την Πέμπτη 11 και Παρασκευή 12 Απριλίου 2013. Επίσης, η γραμμή 3 του μετρό θα τερματίζει στον σταθμό Δ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ κατά τις παραπάνω ώρες. Αναλυτικά τα δρομολόγια που θα ακυρωθούν στον εθνικό και προαστιακό σιδηρόδρομο εδώ.

Τα τελευταία δρομολόγια του μετρό από και προς το Αεροδρόμιο θα είναι:


ΑΠΟ ΠΡΟΣ ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΥΡΜΟΥ
ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 18:55
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 19:03
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 19:33

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget