Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

Μ.Τετάρτη 1 Μαϊου 2013: Ολιγόωρες στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ

Την Μ.Τετάρτη 1 Μαϊου 2013 τα ΜΜΜ θα προχωρήσουν σε ολιγόωρες στάσεις εργασίας. Πιο αναλυτικά:

Λεωφορεία και Τρόλεϊ: Στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8:30πμ και από 9:00μμ μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Κανονική υκλοφορία τις ενδιάμεσες ώρες.

3 γραμμές μετρό: Στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9:00πμ. Η γραμμή 3 δεν θα εκτελεί δρομολόγια στο τμήμα ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ όλο το 24ωρο λόγω της 24ωρης απεργίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Προαστιακός και Εθνικός Σιδηρόδρομος: 24ωρη απεργία. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εδώ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακυρώνονται δρομολόγια και της προηγούμενης ημέρας.

Τραμ: Στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8:00πμ

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget