Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΟ! Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012: Στάσεις εργασίας και κλειστοί σταθμοί στα ΜΜΜ

Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012, το σωματείο εργαζομένων της πρώην ΕΘΕΛ (λεωφορεία) αλλά και των πρώην ΗΛΠΑΠ (τρόλεϊ) -έκτακτη νέα ανακοίνωση- έχει αναγγείλει στάση εργασίας τις ώρες 11:00 με 16:00. Σταδιακή απόσυρση οχημάτων από τις 10:00 και πλήρης αποκατάσταση 17:00. Σύμφωνα με νεότερες ανακοινώσεις, τα υπόλοιπα μέσα (3 γραμμές μετρό, τραμ, προαστιακός) θα λειτουργήσουν κανονικά (παρότι το σωματείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα προχωρήσει σε απεργία, τα δρομολόγια έχει διαβεβαιωθεί ότι θα πραγματοποιηθούν) αν και δεν αποκλείονται αλλαγές της τελευταίας στιγμής, μιας και ο ΟΑΣΑ δεν έχει κάνει ακόμη καμία ανακοίνωση.

Επίσης, κλειστοί θα είναι οι σταθμοί Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός, Μεγαρό Μουσικής, Αμπελόκηποι, Κατεχάκη μετά τις 10:00 για τις γραμμές μετρό 2 και 3 αλλά και οι στάσεις Σύνταγμα και Ζάππειο για το τραμ.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget