Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

ΟΑΣΑ: Τροποποιήσεις δρομολογίων σε Παλλήνη - Γέρακα από 8 Οκτωβρίου 2012

0 σχόλια

Ο ΟΑΣΑ στη προσπάθεια βελτίωσης της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης της περιοχής Παλλήνης-Γέρακα και στο πλαίσιο της ενίσχυσης των συνδυασμένων μεταφορών,  μετά από συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση,  προχωρά από την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012, σε τροποποιήσεις των λεωφορειακών γραμμών που εξυπηρετούν την συγκεκριμένη  περιοχή, ως εξής:

1.      Επεκτείνεται η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 301 Στ. Δουκ. Πλακεντίας-Ανθούσα-Πεντέλη ώστε να συνδεθεί απευθείας η περιοχή Ανθούσας με   τον σταθμό μετρό Δουκ. Πλακεντίας .

2.      Τροποποιείται η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 302 Στ. Δουκ. Πλακεντίας – Γέρακας έτσι ώστε  να εξυπηρετεί τους κατοίκους του Δήμου  και προς τις δυο κατευθύνσεις στις μετακινήσεις τους προς το σταθμό μετρό Δουκ. Πλακεντίας. Λόγω της παραπάνω τροποποίησης  καταργείται  η λεωφ. γραμμή 303  Στ. Νομισματοκοπείο-Γέρακας. Οι επιβάτες της γραμμής αυτής θα εξυπηρετούνται  από την λεωφορειακή γραμμή 302, για το τμήμα της διαδρομής στη περιοχή  του Γέρακα, ενώ για το τμήμα της διαδρομής από το Σταυρό Αγ. Παρασκευής έως το Νομισματοκοπείο θα εξυπηρετούνται με μετεπιβίβαση  στις γραμμές Α5-304-305.

3.      Τροποποιείται η διαδρομή της  λεωφορειακής γραμμής 314  Στ. Δουκ. Πλακεντίας-Νομ. Ανατ. Αττικής-Παλλήνη, στο Πανόραμα Παλλήνης και αυξάνονται τα δρομολόγια της συγκεκριμένης γραμμής που εξυπηρετούν το Πανόραμα.

4.      Τροποποιείται η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής  319 Στ. Δουκ. Πλακεντίας-Εκπτ. Χωριό-Σπάτα η οποία δεν θα εκτελείται  από την Λ. Σπάτων αλλά  μέσω της Λ. Μαραθώνος. Οι επιβάτες που έχουν προορισμό την  Λ. Σπάτων θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις λεωφ. γραμμές 304 και 305.

5.      Επεκτείνεται η διαδρομή της λεωφορειακή γραμμής 324 Παλλήνη-Εργατικές Κατοικίες-Κάντζα μέχρι την περιοχή του γηπέδου Ανθούσας καλύπτοντας συγκοινωνιακά την ευρύτερη περιοχή.

6.      Καταργείται, λόγω μικρής επιβατικής κίνησης, η λεωφ. γραμμή 315 Στ. Νομισματοκοπείο-Παλλήνη. Οι επιβάτες  θα μπορούν να εξυπηρετούνται  από την  λεωφορειακή γραμμή 324 Παλλήνη-Εργατικές Κατοικίες-Κάντζα   για το τμήμα της διαδρομής από το νεκροταφείο Παλλήνης μέχρι την Λ. Σπάτων, ενώ  για το τμήμα της διαδρομής από την Λ. Σπάτων  έως το Νομισματοκοπείο θα εξυπηρετούνται  με μετεπιβίβαση  στη γραμμή 304.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget