Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΟ! (5:34μμ) Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012: Στάσεις εργασίας και απεργίες στα ΜΜΜ

Για την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012, αναμένονται οι κάτωθι στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ:

- Λεωφορεία: Στάση εργασίας από έναρξη βάρδιας μέχρι 9:00πμ και από 21:00 εώς λήξη της βάρδιας. Υπολογίστε 1,5 ώρες συν για σταδικά αποκατάσταση και πλην για απόσυρση των οχημάτων

- Τρόλεϊ: 24ωρη απεργία

- 3 γραμμές μετρό: Στάση εργασίας από έναρξη βάρδιας μέχρι 9:00πμ. Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της, η γραμμή 3 θα κυκλοφορεί μεταξύ των σταθμών ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, ενώ οι στάσεις ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ θα παραμείνει κλειστό μετά τις 9:00πμ με εντολή της αστυνομίας.

Τραμ: Στάση εργασίας από έναρξη βάρδιας μέχρι 6:00πμ και από 00:00 μέχρι λήξη βάρδιας. Υπολογίστε 1,5 ώρες συν για σταδικά αποκατάσταση και πλην για απόσυρση των οχημάτων


- Προαστιακός και εθνικός σιδηρόδρομος: 24ωρη απεργία (αναμένονται καταργήσεις δρομολογίων και την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, δείτε εδώ).

- Ταξί: Στάση εργασίας μεταξύ 8:00πμ και 5:00μμ.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget