Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΑΣΥ: Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012: Επέκταση ωραρίου γραμμής 1

Για την ενημέρωση των θεατών της συναυλίας των RED HOT CHILI PEPPERS, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 4/9/2012 στο στάδιο ΟΑΚΑ, σας γνωρίζουμε ότι οι τελευταίες διελεύσεις* συρμών από τον σταθμό «Ειρήνη» της γραμμής 1, θα πραγματοποιηθούν ως εξής:


α) Από Ειρήνη προς Πειραιά : 23:55, 00:10 και 00:25
β) Από Ειρήνη προς Ομόνοια: 00:40
γ) Από Ειρήνη προς Κηφισιά: 23:53, 00:04, 00:14, 00:26, 00:41 και 00:56


* Η κάθε μία από τις παραπάνω διελεύσεις αφορούν την κίνηση ενός συρμού.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget